ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Академия за социални предприемачи

unnamedДо 25 август 2016 г. може да кандидатствате за 75% стипендия за участие в Академия за социални предприемачи на фондация Промяната.

Академията ще даде възможност на 60 активни личности да получат знанията и практическите умения за постигане на значима социална промяна и изграждането на устойчив бизнес модел. Те ще участват в практични работни сесии и нетуъркинг събития, ще чуят лекции на опитни практици, ще работят по конкретни казуси.

Някои от най-утвърдените имена в НПО и предприемаческия сектор ще бъдат експерти и ментори в Академия за социални предприемачи! Основният обучителен екип на Академията са фасилитаторите на 3те модула. Юрий Вълковски, изпълнителен директор на фондация "Промяната", ще води модулa за социална промяна. Цветелина Тенева, основател и старши фасилитатор в The Business Institute ще ръководи този за устойчиво бизнес планиране, а на ПР експерта Михаил Стефанов е поверен модулът за привличане на подкрепа.

Специални гост-лектори на Академията ще бъдат Христо Христов, който е изпълнителен директор на най-голямата дигитална медийна компания у нас – "Нетинфо” и Красимира Величкова - директор на "Български дарителски форум".

Академия за социални предприемачи се осъществява от фондация "Промяната" (част от мрежата на Reach for Change) и The Business Institute. Таксата за участие в Академия за социални предприемачи е 480 лева.  Кандидатствай за участие до 25 август 2016 г. за 75% стипендия и такса от 120 лева, осигурена за 25-те най-добри кандидати с финансовата подкрепа на Нова Броудкастинг Груп и Министерството на труда и социалната политика.

Следете сайта на Академията за социални предпримачи и facebook събитието за актуална информация.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version