ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Повече от дарителство

muzikaОбществен дарителски фонд оказва не само финансова подкрепа на гражданските организации в Стара Загора.

В края на юли и началото на август в Стара Загора се проведоха шест концерта под общото име „Музика под звездите“. Всеки от концертите представи музика от различни стилове: рок, поп, джаз, фънк, соул, етно, както и съвременна българска авторска музика. Проектът се реализира с участието на предимно млади български музиканти и разбираемо бе насочен към младата аудитория на Стара Загора.

Проектът се осъществи по идея на Сдружение „Повече“, с помощта на Община Стара Загора. Сдружението получи от нас техническа помощ при изготвяне и оформяне на документите за кандидатстване, както и консултации по изпълнението и оформянето на крайните отчети.

Радваме се, че с минимална подкрепа от наша страна Сдружение „Повече“, върви уверено по своя път, в изпълнение на мисията си да предоставя на старозагорската публика качествена музика в изпълнение на млади български музиканти.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version