ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

10 000 лв. за "зелена идея"

unnamed

Десет хиляди лева е сумата, която ще получи идеята, победител в конкурса Загорка Зелен Фонд 2016 г.

Участниците могат да изпращат своите предложения, които са свързани с по-добра ефективност при използването на вода и енергия в градски условия до 31 август, 2016 година. Предложенията си могат да дават всички граждани и неправителствени организации на www.zagorkacompany.bg. През месец септември, компетентното жури на конкурса, ще оцени идеите и ще избере проекта победител. Проектите ще се гледат на база предварително зададените критерии на конкурса Загорка Зелен Фонд - приложимост, оригиналност и кратка обосновка на бюджет за реализация на проекта.

Авторът или авторите на идеята победител ще получат парична награда в размер на 10 000 лв., като „Загорка“ АД ще осъществи проекта им в реална градска среда със собствени средства в размер до 50 000 лв. Проектите класирани на второ и трето място ще получат признание за участието им в конкурса на закриващата церемония при обявяване на победителя.

С онлайн гласуване, хората ще могат да изберат мястото на реализация на печелившия проект.

Допълнителна информация за Загорка Зелен Фонд 2016 е налична на: www.zagorkacompany.bg 

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version