ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Обучение за ортопедични техници в Стара Загора

12Обществен дарителски фонд – Стара Загора и Ортотех ЕООД организират семинар за ортопедични техници от цялата страна.

На 16 април /събота/ 2016 г., в Стара Загора ще се проведе семинар на тема „Изработване на статични сплинтове за горен крайник“.

Семинарът ще се води от Жан Кристоф Ариа (Jean Christophe Arias), ерготерапевт, официален представител на Orfit Industries и член на френската асоциация по рехабилитация на ръка. Orfit Industries – Белгия е световен лидер в производството на нискотемпературни термопластични материали за ортезиране.

Събитието ще се проведе от 9:00 до 18:00 часа на 16.04.2016 г. в сградата на Фондация Swissclinical, кв. „Железник”, ул. „Арх. Христо Димов” 39, гр. Стара Загора. В програмата на обучението са застъпени теоретични, биомеханични аспекти на шинирането. Предвидено е и практическо проиграване на изработването на конкретни сплинтове.

Обществен дарителски фонд – Стара Загора съвместно със своя швейцарски партньор – Фондация „Суисклиникал”, работи по реализацията на проект Създаване на българо-швейцарска ортопедична работилница. Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version