ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Каним ви на представяне на конкурса ПРОМЯНАТА

reachВ Международния младежки център в Стара Загора ще бъде представен ПРОМЯНАТА (Reach for Change) – конкурс за социални предприемачи. Вижте повече:

Каним ви на 19ти април 2016 г. /вторник/ от 16 часа в Международния младежки център на бул. „Княз Александър Батенберг” 19, за да присъствате на представянето на конкурса за социални предприемачи – ПРОМЯНАТА в Стара Загора.

За трета поредна година Нова Броудкастинг Груп и фондация "Промяната" (част от мрежата на международната фондация Reach for Change) търсят човека, който е намерил иновативно решение и притежава предприемачески дух и силна мотивация да постигне ПРОМЯНАТА в живота на възможно най-много деца.

В конкурса могат да участват физически лица и организации с нестопанска цел.

Конкурсът е отворен за кандидатстване от 4 април до 20 май 2016 г.

Един абсолютен победител и двама финалисти в конкурса ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА за една година. Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а всеки от двамата финалисти - по 15 000 лв.

В допълнение всички те ще получат професионални съвети и насоки, достъп до международна мрежа, както и нужната медийна подкрепа, за да могат да развият плановете си и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата. Като част от процеса на селекция, 20 от кандидатствалите социални предприемачи ще получат бизнес обучение и насоки в Акселератора на ПРОМЯНАТА. Акселераторът е интензивна обучителна програма, която дава възможност на участниците да подобрят проектите си преди да продължат в конкурса.

Можете да намерите допълнителна информация и да кандидатствате на http://novatv.bg/gamechangers

Текуща информация за конкурса можете да следите на Facebook страницата: https://www.facebook.com/promyanata.bg

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version