ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дигиталните професии на 21 век

snimkaНа 23 и 24 април 2016 г. от 10 часа, в ЗараЛаб ще се проведе семинар на тема „Дигиталните професии на 21-ви век”. В рамките на два дни ще бъдат разгледани принципите на работа на така наречените „фрийлансъри”. Ще бъдат представени четири професии, които позволяват работа от дистанция.

Това ще се случи в рамките на пет лекции с млади и утвърдени професионалисти в областите на програмирането, дигиталния маркетинг, графичния и уеб дизайн и менажирането на екип от дистанция.

Срещите имат за цел да мотивират учениците да се развиват в областта, която намерят за интересна и ще им бъде показано с пример, че могат да намерят реализация с високо заплащане без да е нужно да напускат своите семейства и близки, за да го получат.

Професионалистите, които са поканени за лектори имат години опит в бранша, работят от дистанция и са изнасяли лекции пред аудитория от ученици и студенти. Скоро, организаторите ще публикуват пълната програма на семинара във фейсбук страницата на събитието.

Събитието е подходящо основно за ученици, които в момента изучават своето средно образование, но и за всички онези, които биха искали да опитат реализация в една нова сфера.

ЗараЛаб се намира в бизнес сградата на бул. „Княз Александър Батенберг” 28. Събитието е с безплатен вход.

Обученията се реализират с финансовата помощ на Обществен дарителски фонд - Стара Загора и Фондация „Работилница за граждански инициативи" по Програма „Младежка банка”, с подкрепата на фондация „Чарлз Стюърт Мот”.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version