ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Отвориха конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА

logo R4CЗа трета поредна година ще се проведе конкурс за социални предприемачи ПРОМЯНАТА. Той е насочен към хора, които са намерили иновативно решение и притежават предприемачески дух и силна мотивация да постигнат ПРОМЯНАТА в живота на възможно най-много деца.

Системата започва да приема заявки на 8:00 часа на 4 април 2016 г. Можете да кандидатствате от личния си профил. Крайният срок за кандидатстване е 23:59 ч. на 20 май 2016 година.
За въпроси можете да се обръщате на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и/или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Организаторите очакват вашите предложения, за да подобряване живота на децата в България.

Материалът е подготвен по информация на фондация Промяната, Част от мрежата на Reach for Change

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version