ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

ОДФ награди участник в конкурса АЗ, ТИ, НИЕ - ЗАЕДНО

raketaОбществен дарителски фонд връчи една от специалните награди в конкурса за рисунка на „Аз, ти, ние – заедно”. Церемонията се проведе във фоайето на общината, където е подредена изложба с рисунките на деца от няколко детски градини и от Център „Алтернатива”.

Наградата на Обществен дарителски фонд – е за Толга Исмаилов от 0ДЗ №34"РАЙНА КНЯГИНЯ" и неговата космическа рисунка!

Конкурсът, се проведе като част от едномесечна кампания, посветена на световния ден за информираност за аутизма - 2 април. През 2007 година Генералната Асамблея на ООН приема резолюция 62/139, която обявява 2-ри април за Световен ден за информираност за аутизма. Денят има за цел да алармира световната общност относно превръщането на аутизма в глобална здравна криза, да повиши осведомеността и да насърчи ранното диагностициране и ранната интервенция, които са от основно значение за успешното развитие на децата с аутистично разстройство.

За повече информация www.alternative55.org

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version