ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Шампионат по презентиране

20181106 191505Представител на Обществен дарителски фонд взе участие в журито на поредния кръг от Шампионата по презентиране.

На 6 ноември в Международния младежки център се проведе поредния кръг от Шампионата по презентиране. Презентацията беше изнесена от Петър Динков, възпитаник на ГПЧЕ „Ромен Ролан”, който беше избрал за своя тема „Африкански племена и техните обичаи”.

На въпросът какво го е привлякло към тази тема, Петър сподели: „Африканската култура е една от най -древните в историята на човечеството. Съществува теория, че първите разумни човешки същества са произлезли именно от Африка. В наши дни животът на някои племена далеч не е такъв, какъвто си го представяме.”

Всички членове на журито бяха категорични, че младежът се е справил изключително добре с намиране на информацията, както и с разработване на самата презентация. Разбира се, компетентното жури не се поколеба да му даде съвети, за да доразвие своите умения по най-добрия начин.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version