ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Да бъде светлина

45364281Светлина огря сцената на Държавен куклен театър, където децата на Стара Загора изнесоха спектакъл по повод Деня на народните будители.

На 1 ноември, на сцената на Държавен куклен театър Стара Загора, се проведе спектакъл посветен на Деня на народните будители. Спектакълът беше организиран по проект "Нашето утре" на Инър Уийл клуб Стара Загора – Берое, който се реализира с подкрепата на Обществен дарителски фонд - Стара Загора.

В него взеха участие възпитаниците на ЧОУ "Елин Пелин", детско-юношеския танцов състав "Броеничка" и вокална група "Розов свят". С музика, песни и танци децата споделиха своето виждане за България – с признателност за героичното минало и надежда за едно по-добро бъдеще.

Благодарим на участниците и организаторите за този празник.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version