ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Мануела Малеева ще играе тенис мач с благотворителна цел

DSC00614Навръх празника на Стара Загора – 5 октомври, известната тенесистка Мануела Малеева ще играе в благотворителен тенис мач.

Средствата се набират за Българо-швейцарската ортопедична работилница. В нея се предоставя услугата „лечение на специфични ортопедични проблеми в детска възраст” на деца от цялата страна. Средно 200 деца на година получават здравни услуги по швейцарски метод.

Мачът, който ще се проведе в Общински тенис комплекс – стадион „Берое”, ще започне с демонстрационен урок с за деца. Начален час 16 часа.

Набраните средства са в подкрепа на благотворителната дейност, която Мануела Малеева развива в Бългаия с фондация „Суисклиникал”.

Събитието се организира с подкрепата на Тенис клуб „Августа Траяна”. Обществен дарителски фонд – Стара Загора приканва старозагорци да дойдат на корта и да подкрепят благотворителната инициатива.

Събитието можете да следите във фейсбук.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version