ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Играем заедно на една сцена

DSCN2176„Играем заедно на една сцена“ е мотото, под което младежи от различен етнос танцуваха в подкрепа на борбата срещу антициганизма у нас, която се проведе в Стара Загора, в МОЛ Галеия на 31 март 2018 г.

Над 25 деца и младежи изпълниха танцови интерпретации на съвременни български и световни хитове. Участниците са от различни училища и танцови школи в града на липите: Професионална Гимназия по Строителство и Дървообработване „Инж. Недьо Ранчев”, Център за подкрепа за личностното развитие, Танцова школа Do It Crew, Международен младежки център /ММЦ/.

Танцовото шоу събра повече от 100 зрители. Паралелно с танците, доброволци от младежкия център организираха тематична игра за публиката с награди. Чрез тази инициатива, младежите призовават за повече толерантност.

Подобни събития се реализираха в 17 български града по проект „Въвличане на младежки лидери и учители в противодействие срещу антициганизма в България“.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version