ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Отбелязваме 2 април - Световен ден на аутизма

Alt55 ATC1И тази година Обществен дарителски фонд Стара Загора се включи в награждаването на деца, които са участвали в конкурса за детски рисунки посветен на Световния ден на аутизма – 2 април.

На 02.04.2018г. се състоя връчването на наградите от конкурса за детски рисунки под мотото „Бъди ми приятел“. Събитието е част от кампания на Гражданско сдружение „Алтернатива 55“, посветена на Световния ден на аутизма. В конкурса се включиха момичета и момчета от детски градини и училища от цялата страна, както и деца от Център „Алтернатива“.

Обществен дарителски фонд, като дългогодишен партньор на ГС "Алтернатива 55" беше поканен да връчи специални награди. Заедно с книжарница "Мистрал", фондът връчи специална награда на НЧ "Възраждане" от гр. София - статив за рисуване. Фондът връчи и няколко индивидуални награди на деца от Стара Загора и Благоевград.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version