ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Поща на доброто

IMG 20170531 111230Нова Поща на доброто ще събира номинации за годишните награди "Добрият Самарянин". 

Днес, точно в 11 часа, в присъствие на партньори и приятели, Сдружение "Самаряни" поставиха началото на кампанията за подаване на номинации за годишните награди „Добрият самарянин”.

Пред Часовниковата кула на Централна поща - гр. Стара Загора, тържествено беше открита специално брандирана Пощенска кутия на доброто в която гражданите могат да подават своите номинации за добротворци. Възможността за номиниране ще продължи до 1 ноември, включително, а Церемонията по връчването на Годишните награди „Добрият Самарянин“ е планирана за 14 декември.

Обществен дарителски фонд – Стара Загора е партньор на годишните награди „Добрият самарянин”. Повече информация можете да получитетук.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version