ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Ти и Lidl за по-добър живот

LogoНа 19 май в Стара Загора ще бъде представена социално отговорната инициатива „Ти и Lidl за по-добър живот“.

Най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България – „Ти и Lidl за по-добър живот“, гостува в Стара Загора. Представители на неправителствения сектор в Южна България ще могат да научат какви са възможностите за подкрепа, които предоставя програмата.

Заповядайте на 19 май /петък/, от 11.30 ч. в хотел „Верея“, зала 2, в Стара Загора. Разберете как може да кандидатствате, какви са условията и необходимите документи, какъв е размерът на гранта, както и кои са областите, които програмата ще подкрепи. Отговорите на всички тези въпроси ще научите от организаторите на инициативата.

Заявете своето присъствие, като попълните формата за регистрация тук.

„Ти и Lidl за по-добър живот“ отразява желанието на Лидл България да допринася за по-качествения и пълноценен живот на хората. От 1-ви май до 25-и юни компанията ще отделя по 3 стотинки от всеки касов бон, като със събраните средства ще подкрепи социално значими проекти в цялата страна. От 3-ти май до 25 юни неправителствени организации могат да кандидатстват на официалния сайт на инициативата – lidl.bg/ti 

„Ти и Lidl за по-добър живот“ се осъществява в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителските форум. Стара Загора е второто място след София, където ще бъдат представени възможностите, които предлага инициативата. Информационни събития предстоят в още градове от страната – подробности за тях следете на сайта на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version