ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

ВАЖНО! Нов срок за проекти!

DeadlineВАЖНО! Срокът на конкурса за кандидатстване с проекти по Младежка Банка се увеличава до понеделник, 1 май 2017г.

Младежка Банка Стара Загора обявява конкурс за финансиране на младежки проекти. 

Ако имате добра идея, която е полезна за хората около вас можете да кандидатствате за средства от Младежка Банка до края на деня - понеделник, 1 май 2017г., за да я реализирате!

Колкото по-добре опишете идеята си, толкова шансовете ви са по-големи.

Ние търсим идеи, които са:
• От младежи за младежи.
• Генерирани и осъществявани от млади хора.
• Ясни и реалистични.
• Имат положително влияние върху младите хора и всички останали.

Проектите трябва да са на стойност между 500 - 1500 лева и да са със срок на изпълнение до 30 ноември 2017г.

Проектите трябва да бъдат реализирани от младежи. Могат да кандидатстват и неформални групи.

Кандидатстването се извършва САМО по е-поща. След като изтеглите и попълните Формуляр за проект МБ, го изпратете на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Важно е да напишете като тема на съобщението: "За конкурса на Младежка Банка 2017".

Краен срок за кандидатстване: Неделя, 30 април 2017 до края на деня - Понеделник, 1 май 2017 г.

Ако идеята ви представлява потенциален интерес за финансиране, нашият екип ще се свърже с вас, за да уредим интервю. Това е възможност да представите подробно идеята си пред членове на екипа на Младежката Банка.

Как ще ви оценяваме?
1. Доколко идеята е ясна и реалистична?
2. Доколко идеята отговаря на критериите?
3. Доколко ясен и реалистичен е бюджета?
4. В каква степен идеята ще има положително въздействие върху младите хора или местната общност?
5. Колко хора ще се възползват от проекта?

Повече информация можете да получите от офиса на Обществен дарителски фонд – тел.: 042/602-155, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Проектът "Младежка банка" работи с подкрепата на Фондация "Работилница за граждански инициативи" и финансовата помощ на Фондация "Чарлз Стюърт Мот"

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version