ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Старозагорска организация поема КСУДС

20181115Ден на отворените врати в Комплекса за социални услуги за деца и семейства.

Днес, 15.11.2018 г. представител на ОДФ присъства на пресконференцията в сградата на Центъра за обществена подкрепа, който е към Комплекса социални услуги за деца и семейства. На нея беше представена подкрепата от Община Стара Загора за обновяването и осъществения основен ремонт на сградата.

На пресконференцията г-жа Диана Димова, директор на КСУДС представи новата организация Фондация „Мисия Криле”, която поема управлението на Комплекса за социални услуги за следващите три години.

След края на пресконференция новоремонтираната сграда беше осветена с водосвет. Като част от Дните на толерантността на събитието присъстваха представители на различни етнически и религиозни общности от град Стара Загора.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version