ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Конкурс БЕЖАНЦИ 2018

Конкурс "Бежанци" 2018Обществен дарителски фонд – Стара Загора с финансовата подкрепа на Глобалния фонд за обществени фондации, обявява конкурс за финансиране на проекти за работа с и подкрепа на бежанци и мигранти в България, както и социалното им включване и приемането им от местните общности в страната.

Ако имате идея в тази област, може да кандидатствате до 11 юни 2018 г., за да я реализирате! Колкото по-добре опишете идеята си, толкова шансовете ви са по-големи.

Критерии за оценка:

  • Връзка на проекта с темата и приоритетите на настоящия конкурс.
  • Реалистичност на проектите и заложените цели.
  • Реалистичност на бюджета.
  • Капацитет или потенциал за изпълнение на проекта.

Проектите трябва да са на стойност до 1500 лева и да са със срок на изпълнение до 30 ноември 2018 г.

С проекти могат да кандидатстват организации от цялата страна. Могат да кандидатстват и инициативни групи само от Стара Загора (инициативни групи от минимум три пълнолетни лица, които живеят в Стара Загора)!

Кандидатстването се извършва САМО по е-поща. След като изтеглите и попълните Формуляра за кандидатстване, го изпратете на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Важно е да напишете като тема на съобщението: "За конкурс Бежанци 2018".

Краен срок за кандидатстване: понеделник, 11 юни 2018, до края на деня.

Повече информация можете да получите от офиса на Обществен дарителски фонд – тел.: 0884842933, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Прикачени документи: Формуляр за кандидатстване

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version