ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Благотворителен бал на ЗОНТА

Zonta2За пореден път Зонта клуб Стара Загора ще проведе Благотворителен бал. Тази година той ще премине под мотото „С любов към бъдещето на България".

На 22 април в Мериан палас ще се проведе традиционния великденски благотворителен бал на Зонта клуб – Стара Загора. Водещ на събитието е Богдан Томов, а в програмата ще вземат участие стипендиантите на Зонта клуб за учебната 2015/20016 г.

Всеки от гостите ще дари по 40 лв., които ще бъдат предоставени за каузата на събитието. Средствата са за набиране и изплащане на фонд стипендии „С любов към бъдещето на България” в областите наука, изуство и спорт.

Зонта клубовете от цял свят, които формират една общност, се ръководят от принципите: доверие, отдаденост, обединение, закрила, доверие!

Средства могат да се дарят и в подкрепа на каузата по сметка:

„Юробанк България“ АД / Пощенска банка /
IBAN: BG12BPBI7935107576902
BIC: BPBIBGSF

Материалът е изготвен по информация на Зонта клуб - Стара Загора

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version