ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Благотворителен концерт в помощ на ПУ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

koncertПомощно училище „Любен Каравелов” организира благотворителен концерт за набиране на средства в помощ на училището.

На 21 април 2016 г. /четвъртък/ от 19:00 часа в Операта ще се проведе благотворителен концерт. Той се организира от Помощно училище „Любен Каравелов” с участието на фолклорен ансамбъл „Загоре”. Поканите са с минимална дарителска стойност – 5 лв.

В програмата ще видите още: Детски танцов състав „Зорничка”, СК по художествена гимнастика „Елит”, Гергана и Милица Тодорови и Клуб по традиционни бойни изкуства. Покани можете да закупите предварително от ПУ „Любен Каравелов”, тел.: 042/623818 или в деня на концерта пред Държавна Опера Стара Загора от 17 до 19 часа.

Средствата са необходими за обновяване и осъвременяване на материално-техническата база на училището: за оборудване на специализирани кабинети с необходимите материали, техника и апаратура – сензорна зала, кинезитерапевтичен кабинет, кабинет за арт-терапия, психологичен и логопедичен кабинети, както и специални стаи в които децата да си почиват.

Това ще създаде благоприятна среда в училището за успешно адаптивно обучение на децата със специални образователни потребности. Също така ще отговори на изискването за изграждане на нов модел на организация и функциониране на специалното училище.

Можете да подкрепите училището с материали, както и с дарения по неговата сметка:

Уникредит Булбанк АД, гр. Стара Загора
Помощно училище "Любен Каравелов"
IBAN: BG62UNCR76303100115729
BIC: UNCRBGSF

"Нека не забравяме, че колкото повече даваме, толкова повече получаваме!"

Статията е изготвена по информация на ПУ „Любен Каравелов”.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version