ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

За да продължи животът на Йовчо

Йовчо МилевКаним ви да присъствате на благотворителен концерт, който ще се проведе тази неделя (05.02.23) от 18:30 във сградата на Културен център Стара Загора.

Това е първото събитие в кампанията „За да продължи животът на Йовчо!”, която има за цел да набиране на средства за лечението и възстановяването на Йовчо Милев, който се нуждае от спешна трансплантация на черен дроб. Единствената му надежда е това да се случи в клиника Аджибадем, Турция.

В събитието безвъзмездно ще участват добротворците: Вокална студия ''Розов свят'' , клуб по художествена гимнастика ''Берое'' , певицата Гергана Тодорова, ММа бойци от боен клуб ''Aтила", детска танцова школа DS Caribe, Гайдарски състав "Oрфей'' и други!

Нека заедно подкрепим и дадем надежда за живот на Йовчо и неговото семейство!

Можете да подкрепите Йовчо и като направите дарение по сметка:

Обществен дарителски фонд - Стара Загора
IBAN: BG07FINV915010E0352503
BIC: FINVBGSF
100% от даренията са за лечение
основание : Дарение за Йовчо Станчев Милев

Изказваме благодарности за подкрепата на Община Стара Загора и г-н Живко Тодоров.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version