ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Награди Добрият Самарянин 2021

nagrada 2021Щастливи сме, че за 11 поредна година Обществен дарителски фонд – Стара Загора е част от Обществения инициативен комитет на Годишните награди „Добрият Самарянин”.

Тази година наградите ще бъдат връчени на 14.12.2021 г. (вторник), от 11:00 часа, на живо в студиото на Телевизия „Стара Загора” – партньор на инициативата.

Годишните награди за добротворство „Добрият Самарянин“ са учредени по идея на Сдружение „Самаряни“, като празник на доброто, духа и хуманните идеали, в продължение на традициите на дарителство и благотворителност развивани от различни самарянски дружества в миналото.

Идеята на ежегодния конкурс, който се реализира като доброволен проект, е да търси и осветлява делата на хора, заслужаващи всеобщо обществено уважение и признателност, в следствие на извършен от тях жест на добротворство към друг човек или група от хора.

Сама по себе си наградата представлява уникално произведение на изкуството с автор – Иван Костов, което се връчва на човек или група от хора истински заслужили титлата „Добрият Самарянин“.

DSCN6444 small

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version