ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Благотворителен концерт за Диди

plakatБлаготворителен концерт е поредната дарителска инициатива от кампанията „С Диди за крачка напред”. На сцената ще имаме възможност да се насладим на изпълненията на талантливи музикални изпълнители, музиканти, танцови и балетни състави.

На 11 декември /събота/ от 17 часа в Синдикалния дом ще се проведе благотворителен концерт с участието на Гери и Милица, Огнян Георгиев, Танцова Формация "Настроение", Мартин Акринеми, Добромир Иванов, Балетна Школа "Па Де Кре", Валентин Калчев и ММА бойците от Боен Клуб Атила.

Средствата са за лечението, възстановяване и рехабилитация на Диана Митева, която пострада тежко при пътен инцидент, следствие на което претърпя ампутация на единия крак и множество операции.

Входът е със зелен сертификат или с отрицателен антигенен тест, който се прави на място преди събитието. Минимална дарителска такса – 15 лв. Всички изпълнители участват безвъзмездно и даряват своя талант и труд за каузата на Диди. Благодарим на Община Стара Загора за предоставената зала както и на Медицински център Селена Л ЕООД.

Можете да следите събитието във фейсбук.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version