ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Международен ден на авиацията и космонавтиката

13007265Стара Загора винаги е бил град, който се свързва с космоса и авиацията. И докато търсим нов смисъл за летище Стара Загора и място където да се експонира cпътника "1300 години България" можем да се поздравим с един малък успех.

Дарителски кръг За Стара Загора подкрепи проект на Лайънс куб Стара Загора който допринесе средства към закупуването и възстановяването на планетериума към Народната астрономическа обсерватория „Юрий Гагарин”. Идеята за Планетариум успя да обедини в едно приносът на държавата и на гражданите, за да можем днес да се поздравим с Планетариум – Стара Загора.

Тази година Дарителски кръг За Стара Загора подкрепя други 7 каузи за които можете да направите своето дарение! С проектите можете да се запознаете като последвате тази връзка.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version