ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Отчет за кампанията ХапкаНадежда

144789028 1През месец декември 2020 г. Стара Загора се включи в кампанията #ХапкаНадежда, която предоставяше храна на дневната смяна лекари и медицински персонал работещи в държавните и общински ковид отделения на територията на града.

За периода са получени дарения на парични средства от 16 граждани, Панхим ООД, БЛФ ООД и Фондация "Христофор Бунарджиев" на стойност 4230 лв.

За целия месец декември в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович”, Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания и Триажния кабинет към ДКЦ 1 със средствата от кампанията са раздадени 1137 порции готвена храна на стойност 4186 лв.

Багодарение на фирми, които се включиха в кампанията с доставка на храна или продукти или участваха самостоятелно – храна беше доставяна всеки ден през месеца включително по време на Коледните и новогодишни празници.

Транспортът и разнасянето на храната се извършваше от доброволци. Други разходи за кампанията са банкови такси на стойност – 10 лв.

Фирмите предоставили храна или продукти участвали в кампанията или самостоятлно:
Ате пласт
Метал М
Сладкарници Куманови
Ресторант Райска Ябълка
Ресторант Зеленият Хълм
Ресторант и Пицария Царя 65
Ресторант Сръбска скара При Владо
Механа Чановете
Земеделски производители / Фонд Земеделие

През месец февруари с дарение на 1000 броя вафли и 17 кг. билкови пастили се включиха и Захарни Заводи АД.

С подаръци в кампанията се включиха:
Център за подкрепа на личностното развитие
Детска градина "Светлина"
Детска градина 55 "Незабравка", с. Хан Аспарухово
Фондация "Христофор Бунарджиев"

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version