ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарители в седмицата на Рождество Христово

133772112В седмицата на Рождественските празници фирма Панхим ООД се присъедини към кампанията #ХапкаНадежда, която осигурява топъл обяд на 80 медицински работници, които полагат грижи за пациентите в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович", СБАЛПФЗ и Триажния кабинет към ДКЦ 1.

Фирма Панхим ООД предостави средства с които беше осигурен топъл обяд от вторник до петък през седмицата на Коледа.

Заедно с храната раздадохме и картички, които бяха поздрав за медиците направени от деца от Детска градина 55 "Незабравка" в с. Хан Аспарухово, както и картички от Центъра за подкрепа на личностното развитие, гр. Стара Загора.

В понеделник – 21.12.2020 отново с безвъзмездно предоставяне на обяд се включи Ресторант и Пицария „Царя 65”.

Във вторник и сряда към топлия обяд осигурен от Панхим ООД прибавихме и ябълки предоставени от индивидуален дарител (Румяна Ангелова). Благодарение на същия дарител за пръв път на 23 декември успяхме да занесем ябълки и на служителите от Центъра за спешна медицинска помощ (линейки).

Кампанията продължи и в празничните дни. На 24 декември Росица от Ресторант Райска Ябълка дойде лично да раздаде 80 парчета от нейната невероятна морковена торта.

На 25 декември медиците на смяна получиха коледни шоколадови изделия осигурени от Фондация Христофор Бунарджиев.

На 26 декември – събота, ресторант Зеленият Хълм се включи отново безвъзмездно в кампанията като освен обяда, в менюто на медиците имаше баничка със стръкче дрян и късмет.

Седмицата традиционно завърши с храна предоставена безвъзмездно от Ресторант „Сръбска скара”.

С голяма благодарност се обръщаме към дарителите, които ни помогнаха да осигурим не само храна, но и топлина за хората, които бяха на смяна в тези празнични дни. Бъди Добър Човек и предавай нататък всяка добрина, която ти се случва, защото това е смисълът на Рождество ...

 

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version