ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Фондация Христофор Бунарджиев осигурява храна за медиците на първа линия

128644068Вчера в Стара Загора стартира инициативата #ХапкаНадежда за осигуряване на топъл обяд за хората, които са заети да лекуват нашите близки, приятели, познати. Това е жест на признателност, благодарност и съпричастност към болничния персонал на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" и Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания, работещ в Covid-отделенията.

Кампанията за топъл обяд за нашите "ангели в бяло" стартира благодарение на дарението направено от Фондация „Христофор Бунарджиев”. От своето създаване през 2012 г. Фондацията подкрепя различни инициативи в полза на хора в неравностойно социално и материално положение, насърчава развитието на талантливи деца, предоставя финансова помощ на учебни заведени, извънучилищни звена и научни организации.

И сега в тази трудна за всички ни ситуация, Фондация „Христофор Бунарджиев” се включи като осигури средствата за обяд на шейсетте медицински лица в Covid-отделенията на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" и СБАЛПФЗ за четири дни.

Днес, когато патронът на Фондацията – г-н Бунарджиев празнува своя рожден ден, той отправя своя призив към фирмите в Стара Загора да се включат в кампанията като поемат по един храноден на шейсетте души - лекари, медицински сестри, санитари. За тези, които първи се оказаха в окото на бурята и са последните, които ще излязат оттам.

За да се включите в инициативата:
*Като собственик на заведение с кухня или желаещ да дари храна - моля, свържете се 0887193042 - Милка Колдамова

Банкова сметка на Обществен дарителски фонд - Стара Загора

IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
основание: храна
Първа Инвестиционна Банка, клон Стара Загора,
гр. Стара Загора, бул. "Цар Симеон Велики" 104

За информация, договори за дарение - 0884842933; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Обществен дарителски фонд

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version