ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

#ХапкаНадежда

127214375Стара Загора се присъединява към инициативата #ХапкаНадежда на За гората.бг и приятели, по проект „За доброто”. „Хапка Надежда” е жестът на признателност, благодарност и съпричастност към болничния персонал на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”, работещ в Covid-отделенията.

Целта ни е да осигурим топъл обяд за нашите „ангели в бяло”. За хората, които са заети да лекуват нашите близки, приятели, познати. За тези, които първи се оказаха в окото на бурята и са последните, които ще излязат оттам. Топлият обяд е нашето смирено благодаря, нашата премълчана молитва всичко да е наред, нашата вяра и надежда, че заедно ще преминем през това изпитание и ще оцелеем!

Към момента, в осем отделения, 55 души - лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари, в дневната си смяна ще бъдат подкрепени с нашите общи усилия. Усилията на обществото, което сме длъжни, пред себе си най-вече, да бъдем!

За да се включите в инициативата:

*Като собственик на заведение с кухня или желаещ да дари дълготрайни, опаковани продукти - моля, свържете се 0887193042 - Милка Колдамова

*Като желаещ да направи парично дарение - моля, свържете се с 0884842933, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Обществен дарителски фонд-Стара Загора.

Банкова сметка на ОДФ:
Първа Инвестиционна Банка, клон Стара Загора,
гр. Стара Загора, бул. "Цар Симеон Велики" 104
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: Храна

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version