ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Операта с иновативен проект

operaДържавна опера – Стара Загора е на финал за надпреварата за образователни оперни спектакли, организирана от Европейския кръг на оперните и балетни филантропи – платформата FEDORA.

Операта ни разработва иновативен спектакъл, насочен към деца със специални потребности. С деца и млади хора с генерализирани разстройства на развитието от аутистичният спектър, с дефицит на внимание и хиперактивност, синдром на Даун и други сензорни предизвикателства, ще има възможност да се изявят с подкрепата на психолози, млади доброволци и оперни артисти на сцената на старозагорската опера в специалния интерактивен спектакъл „Аз съм музикант“.

Това ще бъде първият български оперен “Sensory friendly” продукт, съобразен с възможностите и нуждите на младежи с аутизъм и други генерализирани разстройства на развитието.

За да се реализира тази идея е нужна вашата подкрепа. Ще се радваме, ако имате възможност да дарите за създаването на този значим за младите хора в неравностойно положение замисъл.

Дарението се извършва с дебитна / кредитна карта директно на сайта на платформата FEDORА.

Ако предпочитате да дарите за идеята на Държавна опера извън посочената платформа, можете да се свържете с Обществен дарителски фонд на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version