ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Кампанията на Теодор приключи успешно

Facebook Cover 3Добри новини за Теодор Панев и неговата кампания за набиране на средства. 

Може би сте забелязали, че след като публикувахме кампанията на Теодор, тя не беше широко рекламирана. Това е така защото почти веднага получихме обаждане от дарител, който пожела да покрие пълната сума за необходимия консуматив / гел. Насрочването на операцията отне известно време поради ангажираността на лекуващия лекар, но в крайна сметка в началото на август Теодор постъпи в УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив. След операцията се чухме с него и с лекаря който го оперира. За голяма радост, операцията е минала добре.

Другото важно нещо което споделяме с вас е, че д-р Калнев ни съобщи, че по време на операцията е отпаднала необходимостта от въпросния консуматив и той не е бил използван.
Средствата за него са възстановени по сметката на дарителя на когото благодарим от сърце!

Пожелаваме на Теодор да бъде отговорен към себе си и здравето си и да поеме отново живота си в ръце.

https://www.facebook.com/HelpTeodorKirilov

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version