ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Кампания ПОМАГАМЕ на ФРГИ, БДФ и НАДРБ

MDS POPMAGAMEНашите партньори от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ съвместно с Български дарителски форум и Национална Асоциация на Доброволците в Република България (НАДРБ) обединяват усилия в кампания която призовава българите да дарят за пострадалите в наводнените карловски села. Организациите ще отговарят за набиране на информация за нуждите на терен и решенията за разходването на средствата

Средствата се събират за закупуване на домакински електроуреди и мебели на пострадалите семейства и за да подкрепят родителите, чиито ученици трябва да започнат училище.

Можете да помогнете като:
✅ Всеки българин може да дари 1 лев в подкрепа на пострадалите от потопа, като изпрати SMS с текст DMS POMAGAME на кратък номер 17 777.

✅ Дарение може да се направи и онлайн чрез кредитна карта (Visa или MasterCard), ePay или IRIS Solutions, както и с превод по банкова сметка на портала www.dmsbg.com.

✅ Mожете да подкрепяте кампанията и в сайта на Платформата - https://bit.ly/3TOdLBS
--
Научете повече https://bit.ly/3Qogcbs

Кампанията се провежда с медийната подкрепа на bTV.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version