ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Заедно правим живота на хората малко по-лесен

00064917Вече три седмици близо 50 жени настанени с децата си на Старозагорските бани използват автоматична перална машина закупена със средства на дарители. Пералнята е предоставена на хотела за ползване за срока на пребиваване на бежанците от Украйна. Уредът е нов с голям капацитет и гаранция.

Администрацията осигури помещение и монтираха пералнята. Заедно изготвихме формуляр за записване, за да може да се осигури достъп на всички желаещи да използват уреда. С малки стъпки правим живота на хората по-лесен.

За закупуване на пералнята използвахме средствата, които Куклен театър Стара Загора събра по време на обявената кампания в подкрепа на украинските бежанци на територията на Стара Загора. Те бяха едни от първите, които ни подадоха ръка и направиха специално представление с благотворителна цел. Благодарим на всички приятели на театъра, които са направили своето дарение!

Събраната сума е 955 лв. Пералнята е купена по време на акция с намаление за 655 лв. С останалата част от средствата са купени различни видове лекарства.

Можете да ни подкрепите в усилията ни да правим живота на хората малко по-лесен, като направите дарение в Платформата.бг !

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version