ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарителски кръг 2017 - проекти

donor circleЗа предна година множество неправителствени организации и клубове от Стара Загора заедно организираме Дарителска вечер Коледна трапеза на обединена Европа, като определяме общи дарителски каузи. И тази година средствата ще бъдат набирани по модела „Дарителски кръг”. По време на събитието ще бъдат представени няколко различни проекта в полза на старозагорската общност, които бихте могли да подкрепите.

Проекти:

Играй с приятели офлайн – детски празници
Лайънс клуб Стара Загора – Августа
Провеждане на детски спортни празници за стимулиране на игри на открито сред подрастващите.

Създаване на среда за развитие на музикални таланти
Лайънс клуб Стара Загора
Закупуване на инструменти за повишаване на възможността за качествено обучение на учениците от НУМСИ „Христина Морфова”. Подкрепа на талантливи ученици за явяване на конкурси.

Детски игри Старозагорски олимпийски надежди
Граждански клуб ЛИПА
Провеждане на ежегодните детски игри „Старозагорски олимпийски надежди”

ОТ младежи ЗА младежи
Младежка банка – Стара Загора
Подкрепа за младежки инициативи и проекти. Със средствата ще бъдат финансирани младежки (4/5) проекта.

Запази дете
Ротари клуб Стара Загора - Берое
Осигуряване на предпазни средства за лъчезащита на Отделението по образна диагностика към УМБАЛ Стара Загорра, при провеждане на рентгенови и компютърно-томографски изследвания на бебета, деца и подрастващи.

Улици с неведоми имена
Ротари клуб, Ротаракт клуб, Интеракт клуб
Оформяне на градската среда като носител на историческата памет, чрез изработка и поставяне на информационни табели, които да запознават старозагорци и гости на града с овековечените личност от Стара Загора, чиито имена носят улиците под липите. 

НАШЕТО УТРЕ – духовно богати, творящи и ценящи изкуствата, младежи на Стара Загора
Инер Уил клуб Стара Загора – Берое
Проектът цели да подаде ръка за подкрепа и да съдейства за изграждането на успешни, отзивчиви, духовно богати млади хора с изявени таланти.

Обединени срещу дрогата
Инер Уил клуб Стара Загора
Да запознае учениците от 6 до 10 – клас и техните родители с пагубното действие на наркотиците върху човешкото тяло, психика и живот, чрез презентации, тематични брошури и куклено-театрална постановка.

Детски летни лагери „Горско лятно приключение“
Фондация „Светъл лъч”
Възможност на 40 деца в неравностойно положение да участват наравно със своите връстници в лагери, с които се заздравява изтънялата връзка на децата с природата.

Какви проекти са били подкрепени в периода 2009 - 2016 г., можете да видите в този файл.

Дарителска вечер Коледна трапеза на обединена Европа ще се проведе на 14.12.2017 г. /четвъртък/ в ресторант „Сити”. Присъствието на събитието ще става срещу предварително закупени покани на стойност 50 лв. от които 100%, са за подкрепа на проектите в „Дарителския кръг За Стара Загора”.

За допълнителна информация и покани, можете да се свържете с нас на тел: 042/602155, e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев” 14, Обществен дарителски фонд.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version